Održavanje računalnih sustava

Većina ljudi ne zna što se uopće podrazumijeva pod pojmom "održavanje računala". Većina njih, ne održava svoja računala te zbog toga imaju i razne probleme sa računalima.

Za prosječnog privatnog korisnika, biti će dovoljno održavati računalo 1-2 puta godišnje, no za tvrtke to nije dovoljno. Današnje tvrtke, o bilo kojim vrstama da govorimo, navikle su na moderno poslovanje sa brzim performansama kompjutera. Od poslovnog kompjutera osim brzine operative, očekuje se pouzdanost i sigurnost pri spajanjima na Internet.

Kako bi vaša računala zadržala sve ove osobine, brinemo upravo mi, kroz usluge otklanjanja virusa, instalacijama antivirusnih, antidialer i ostalih programa zaštite, te adekvatnom brigom o vašem računalu, kako ne bi došlo do nepotrebnog usporavanja rada. Nerijetko se dešava da se u slučaju kvara, izgube važni podaci, koji su bili spremljeni na računalu, a spašavanje podataka u većini slučajeva košta pravo malo bogatstvo, te se održavanje tada čini kao vrlo adekvatna i optimalna opcija. Kako bi se takvi događaji spriječili, nužno je redovno održavanje kompjutera. Ujedno neophodno je i održavanje servera, ukoliko ga tvrtka posjeduje.

U razgovoru sa klijentima, se utvrđuje, što je tvrtki potrebno i koje bi rješenje za nju bilo najoptimalnije. Razgovori i financijske procjene održavanja računala su neobavezujući i besplatni.

Ako ste zainteresirani za ovakav vid održavanja računala i računalnih sistema, slobodno nam se obratite telefonski ili putem e-mail poruka. Mi ćemo poslati našeg stručnjaka na uvid, te vas savjetovati o najboljem mogućem rješenju, već ovisno o tome koliko računala, printera i ostale informatičke opreme posjedujete, jesu li umreženi i sl.

Usluge održavanja uključuju preventivno i servisno održavanje, te administraciju poslužiteljskog računala mreže.

Svakoj stranci pristupamo individualno i prilagođavamo se njenim potrebama, te stojimo na raspolaganju, ukoliko se to vama pokaže potrebno od 0 do 24 sata. Naši iskusni djelatnici, garantiraju vrhunsku uslugu, baš kakvu očekujete i zaslužujete.

Obratite nam se s povjerenjem.

                                                                                    Vaš INTEL inžinjering