O nama

Intel-inžinjering je specijalizirana informatička tvrtka koja posluje u centru grada Zadra, dugi niz godina. Godinama poslovanja zadobili smo povjerenje velikog broja poslovnih i privatnih korisnika na području cijele Hrvatske i inozemstva.

Na referentnoj listi nalaze se imena renomiranih tvrtki koje su koristile naše usluge, što govori u prilog našeg rada, stručnosti i uzajamnog povjerenja koje smo razvili tijekom godina postojanja.

Djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom, pružaju usluge kako privatnim, tako i poslovnim korisnicima, u najkraćem mogućem vremenskom roku, a po potrebi naši djelatnici izlaze i na teren.

Djelatnosti tvrtke su:

  • Prodaja informatičke opreme
  • Servis informatičke opreme
  • Održavanje informatičke opreme
  • Web design (izrada Internet stranica)
  • Informatičko savjetovanje
  • POS asortiman

I još malo o nama...

Nudimo Vam široku paletu računala(novih i rabljenih), sa posebnim naglaskom na prijenosna računala, a naše osoblje će vas rado savjetovati prilikom izbora kako bi odabrali računalo prilagođeno vama i vašim željama. Ukoliko niste u mogućnosti doći u našu poslovnicu, kupljena oprema se dostavlja na vašu kućnu adresu pouzećem, službom dostave "od vrata do vrata".

Kako smo i zastupnici HP outlet opreme, nudimo proizvode iz tog asortimana po iznimno povoljnim cijenama. Zašto HP brand? Omjer kvalitete i cijene je ono čime taj brend prednjači.

Pružamo i razne druge informatičke usluge, kao npr. postavljanje mreža u vašem poslovnom prostoru ili kućanstvu. Ukoliko ste u nedoumici po pitanju Vaše računalne opreme ili kupnje nove, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju sa svojim savjetima, kako o hardware-u, tako i o software-u.

Nudimo i programe za PC kase (robno i materijalno knjigovodstvo), te kompletan POS asortiman. POS sustavi olakšavaju prodaju, povezujući prodajna mjesta u računalnu mrežu, pružajući brzu uslugu i ažurne informacije, a POS sustavi potrebni su svima koji posluju sa krajnjim kupcem.

Također izrađujemo web stranice, prema željama i estetskim zahtjevima korisnika. Pri izradi internet stranice maksimalnu pozornost posvećujemo potrazi za najboljim mogućim idejnim rješenjem. Ujedno vršimo fotografiranja, potrebna za internet stranicu, sa visokokvalitetnom, profesionalnom fotografskom opremom. Podrazumijeva se i da vršimo održavanja internet stranica, a sve to po vrlo pristupačnim cijenama.

Obratite nam se s povjerenjem.

                                                                                    Vaš INTEL inžinjering